MuStyl Administrator
Mesaj Sayısı : 1301 Yaş : 34 Nerden : İst/Pendik ::)) İş : ÖGrEnCi İlgi Alanları : rAP+Rap+rAp Kayıt tarihi : 22/03/08
| Konu: 125 Adet Değiştirilebilir Kartvizit Örnekleri ve Resimli Kartvizit Hazırlama Rehberi Salı Nis. 15, 2008 10:19 am | |
| Part1 Indirmek için tıkla..Part2 ındırmek için tıkla..120 PSD KArtvizit Örneği Uyumlu Fontlar Adım 1 - Cartvizit örnegimizi actıktan sonra Photoshop menüsünden Viwe-->Show-->Guides secenegini aktif duruma getiriyoruz Adım 2 - Bunu yaptıgımız zaman kartvizitimizin kesim ayarlarını ve yerleştirmesini daha kolay yapabilecegiz. Adım 3 - Image --> Mode --> CMYK seciyoruz Adım 4 - Image --> Image Size ---> Resolution: 300 olduguna emin olmalıyız, kontrol icin bakabilirsiniz. Adım 5 - Bundan sonrası sadece layerları editlemeye kaldı.. Adım 6 - Bütün editleme işlemleri bittikten sonra sırayla aşagıdaki uygulamaları yapalım Image > Flatten Image Discard Hidden Layers? > OK Adım 7 - Son olarak dosyamızı matbaa ya göndermeden önce kaydetmek icin File --> Save As --> Format: TIFF (*.TIF; *.TIFF) formatında kaydediyoruz.. | |
|